Громадські організації долучаються до організації дорожнього руху Тернополя

Громадські організації долучаються до організації дорожнього руху Тернополя

25.02.16 17:29 0 590
Спільна зустріч громадських організацій - «Дорожній контроль Тернопіль», «Автомайдан Тернопіль» із представниками міської ради відбулася у вівторок, 23 лютого. Передувало зустрічі звернення громадських активістів, які разом із місцевими жителями зібрали чимало пропозицій щодо організації дорожнього руху Тернополя.

«Ми проводимо безстрокову акцію «Наша безпека», щоб разом із громадою міста та активістів впорядкувати вуличні знаки, світлофори, пішохідні переходи та ін., адже кожен із нас - водії чи пішоходи є учасниками дорожнього руху, - розповідає заступник голови «Автомайдан Тернопіль» Павло Кургін. - До нас часто звертаються тернополяни із пропозиціями щодо впорядкування дорожнього руху, а ми, у свою чергу, звернулися до ДАІ, влади міста, щоб спільно вирішувати ці проблеми. Під час першої зустрічі передали перші п’ять звернень».

На зустрічі були присутні представники усіх служб, які відповідальні за організацію дорожнього руху - технічного нагляду, управління транспорту, КП «Тернопільміськсвітло», підрядники та представники ДАІ. Як розповідає начальник відділу технічного нагляду Олег Вітик, реагуючи на звернення, деякі проблемні питання можна вирішити оперативно.

«Перше питання, з яким звернулися активісти - перенести знак на вул. 15 Квітня. Це питання актуальне і його ми зможемо вирішити найближчим часом, а от ремонт чи заміна знаків, додаткове освітлення переходів потребуватиме більше часу. Проте ми готові до співпраці систематично, і у вівторок кожні два тижні будемо звітувати перед активістами про виконану роботу та розглядати нові звернення від тернополян», - зазначає Олег Вітик.

Тернополяни можуть повідомляти про проблеми щодо організації дорожнього руху Тернополя у спільноті «Наша безпека» або за телефоном +38097 291 00 03 із 9.00 до 20.00 год.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Копачевський: ...
Наступна новина: "Микола Мушинка: ...

КОМЕНТАРІ