На Тернопіллі ЦНАПом у Теребовлі у 2015 році надано 7500 послуг

На Тернопіллі ЦНАПом у Теребовлі у 2015 році надано 7500 послуг

25.02.16 16:07 0 591
Про роботу центру надання адміністративних послуг у Теребовлі учасників апаратної наради, що відбулась під головуванням Юрія Ништи, проінформувала начальник центру Тетяна Самолук. За її словами, на сьогоднішній день ЦНАП надає громадянам 52 види послуг. Так, за 2015 рік центром загалом було надано 7500 послуг, а за перші місяці 2016 року – вже 1200.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) – робочий орган до якого можна звернутися за отриманням і через який можна отримати адміністративні послуги за принципом "єдиного вікна".

В Центрі адміністративних послуг громадяни, підприємці та суб'єкти господарювання можуть в зручний для нього час прийти здійснити реєстраційні процедури та оформити документи дозвільного характеру, отримати всю необхідну інформацію, заповнити та здати відповідні документи, скарги та пропозиції, одержати на них належні відповіді.

Основними принципами в роботі з відвідувачами в Центрі є ввічливе ставлення до кожного відвідувача, розуміння проблем, з якими звертається до нього відвідувачі, прагнення максимально швидко знайти їх рішення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Самые главные этапы ...

КОМЕНТАРІ