У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті закладу охорони здоров’я

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті закладу охорони здоров’я

25.02.16 08:00 0 592
22 лютого на території Радивилівської районної лікарні, співробітниками 7-ї державної-пожежно-рятувальної частини м. Радивилів було проведено тактико-спеціальні навчання з метою перевірки готовності адміністрації та персоналу лікарні до дій під час виникнення пожежі.

За легендою навчань в результаті короткого замикання електромережі, на першому поверсі в одному із кабінетів лікувального закладу, виникла пожежа. За попередніми даними на 1-му поверсі перебуває 2 людей які не в змозі самостійно покинути приміщення.

Черговий персонал об’єкту, повідомивши Службу порятунку за номером «101» про надзвичайну подію, розпочав евакуацію людей. Силами персоналу проведено евакуацію 15 людей.

За лічені хвилини до місця виклику прибув місцевий пожежно-рятувальний підрозділ. Рятувальники, що прибули на місце умовної пожежі, провели розвідку та евакуацію потерпілих, після чого вжили заходів для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко та злагоджено. Завдяки цьому вдалося врятувати двох умовних потерпілих, та швидко ліквідувати умовну пожежу.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики будівель районної лікарні та особливості зовнішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті. Також, були відпрацьовані дії рятувальників в організації та проведенні пошуково-рятувальних робіт, дотримання особовим складом правил безпеки праці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захоплюючий путівник по ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ