Що вигідніше перевозити з Китаю

Що вигідніше перевозити з Китаю

25.02.16 22:56 0 694

Який бізнес може принести початківцю комерсанту найбільший прибуток? Звичайно ж, торгівля! Йому не потрібно займатися виробництвом і шукати можливості для розвитку промислових площ. Досить укласти контракт з оптовими постачальниками, замовити перевезення товару і реалізувати його в роздріб за вищою ціною. Але, як відомо, конкуренція в сфері торгівлі дуже висока.

В останні роки зростає інтерес багатьох бізнесменів до товарів з КНР. Сьогодні доставка вантажів з Китаю - це звичайний процес, який налагоджений за всіма правилами міжнародної торгівлі. У КНР виробляють все, що потрібно сучасній людині - побутову техніку, засоби мобільного зв'язку, одяг, взуття, косметику. Причому якість китайських товарів постійно зростає, а на ціні це мало відбивається. Можна купити гідні вироби за мінімальною вартістю. До речі, в даному бізнесі вам допоможе компанія NewMax.

Який висновок з цього напрошується?

Правильно: на доставці і перепродажу товарів з КНР можна непогано заробити. І отримувати стабільний прибуток. Тому бізнес на перевезеннях товарів з Китаю активно розвивається.

У чому виробники з КНР перевершують інших постачальників?

Сьогодні вже не актуальне зневажливе ставлення до китайських товарів. Якщо кілька років тому китайські вироби дійсно не відрізнялися гарною якістю, то зараз цього про них уже не скажеш. Більш того, значна частина елітного одягу та дорогої техніки виробляється саме в КНР. Це ще раз доводить, що вироби з Китаю можуть бути і красивими, і довговічними.

Які вироби найвигідніше купувати в Китаї?

Для того, щоб оцінити можливості співпраці з компаніями з КНР, необхідно проаналізувати ситуацію на ринку нашої країни, і прорахувати, доставка і реалізація яких виробів може бути по-справжньому вигідна. Наприклад, деякі товари можуть принести відчутний прибуток, а інші, навпаки, приведуть тільки до збитків. Необхідно також уточнити, скільки коштує перевезення продукції.

Які вироби по максимуму окуплять вкладені кошти?

Список таких товарів надзвичайно широкий. Крім мобільних телефонів і одягу можна виділити кілька категорій, які користуються стабільним попитом і дають можливість окупити кожен вкладений в них рубль. До таких товарів відносяться:

  • Корисні дрібнички (серветки, скатертини, столові прилади, косметичні аксесуари, пластиковий посуд, рушники, леза).
  •  Товари у великій упаковці, призначені для подальшої розфасовки (косметична продукція, парфумерія, сушені закуски).
  • Китайські бренди одягу, простіше кажучи, копії продукції відомих марок.
  • Новинки електроніки (планшети, смартфони, e-book).




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Що вигідніше перевозити з ...

КОМЕНТАРІ