Рівненська область: працівники ДСНС знешкодили протитанкову міну

Рівненська область: працівники ДСНС знешкодили протитанкову міну

28.02.16 15:20 0 564
26 лютого близько 13-ї години до Служби порятунку за телефоном «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Ясениничі Рівненського району під час земляних робіт на відкритій території місцевий мешканець виявив вибухонебезпечний предмет.

Місце виявлення небезпечної знахідки було одразу огороджено та взято під охорону працівниками поліції.

Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, встановили, що знайденим боєприпасом є протитанкова міна часів Другої світової війни.

26 лютого, о 16:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Рівненській області протитанкову міну успішно знешкоджено шляхом підриву у спеціально відведеному для цього місці. Також піротехніками було обстежено прилеглу територію, більше вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області попереджає! При виявленні підозрілих предметів, схожих на снаряди, міни чи інші вибухонебезпечні предмети, категорично забороняється їх торкатися, а тим більше переносити. Необхідно припинити будь-які роботи в районі знахідки, огородити небезпечне місце та терміново повідомити про це до місцевих органів влади або безпосередньо до Служби порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ