Чернівецька область: рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з громадянами

Чернівецька область: рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з громадянами

28.02.16 13:15 0 644
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальні рейди на території краю, під час яких спілкуються з громадянами щодо запобігання виникненню пожеж в їхніх помешканнях.

Так, протягом 26 та 27 лютого профілактична робота здійснювалася у місті Вижниця, селах Іспас та Багна Вижницького району, а також в Садгірському районі м. Чернівців. Всього в ході рейдів рятувальники відвідали 80 помешкань людей та нагадали правила безпеки майже 300 буковинцям. Усім громадянам фахівці Управління ДСНС детально розповіли про основні причини виникнення пожеж та нагадали, що потрібно робити, щоб запобігти їхньому виникненню. Так, рятувальники зазначили, що згідно з аналізом усіх пожеж, найчастіше вони виникають в помешканнях літніх людей, самотніх громадян та інших соціально незахищених верств населенням. Саме тому, під час рейдів основна увага рятувальників були спрямовані на ці категорії громадян.

Окрім цього, працівники Управління ДСНС відвідали місця з масовим перебуванням людей, зокрема ринки. Спілкуючись з продавцями та персоналом, рятувальники закликали їх дотримуватися правил безпеки та бути вкрай уважними на випадок виявленні підозрілих предметів, оскільки вже в цьому році на території Чернівецької області було зафіксовано не один такий випадок. «На щастя, усі ці предмети не несли в собі загрози людям, проте в таких випадках обережність ніколи не буває зайвою», – звернулися рятувальники до людей.

Така інформаційно-роз’яснювальна робота з краянами має на меті запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, під час яких можуть травмуватися чи загинути люди.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ