У Тернополі СБУ затримала на хабарі двох поліцейських

У Тернополі СБУ затримала на хабарі двох поліцейських

29.02.16 13:31 0 624
Служба безпеки України спільно з працівниками внутрішньої безпеки поліції затримала на хабарі старшого оперуповноваженого кримінальної поліції та начальника одного з відділень слідчого відділу головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Здирники вимагали у мешканця Тернополя 1 600 доларів за закриття кримінального провадження, відкритого за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці затримали зловмисників безпосередньо під час отримання хабара поблизу адміністративних будівель Національної поліції. Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів правоохоронцями. Вирішується питання про оголошення хабарникам підозри.

Нагадаємо, що 24 лютого співробітники Служби безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро та внутрішньою безпекою поліції провели багатоходову спецоперацію та викрили масштабну корупційну схему, організовану високопосадовцями прокуратури та поліції у Тернопільській області.

Cектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ