Хмельницька область: піротехніки знищили 2 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

Хмельницька область: піротехніки знищили 2 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

29.02.16 12:48 0 647
27 листопада сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та на спеціально відведених майданчиках знищили два вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, що були знайдені в різних населених пунктах Хмельницької області.

Так, о 11:00 був знищений артилерійський снаряд калібру 152 мм. Цей вибухонебезпечний предмет було виявлено напередодні мешканцем м. Старокостянтинів під час проведення земляних робіт.

Вже о 13:30 піротехніки знищили ручну гранату Ф-1, яку було виявлено на вул. Лановій, що в м. Хмельницькому під час проведення будівельних робіт.

Шановні громадяни! Щоб не трапилося біди, під час виявлення підозрілого предмету потрібно неухильно дотримуватися правил безпеки. В жодному разі не торкатися небезпечного предмету. Місце знахідки потрібно обгородити, використовуючи для цього предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до Служби порятунку «101».

Шановні громадяни! Щоб не трапилося біди, під час виявлення підозрілого предмету потрібно неухильно дотримуватися правил безпеки. В жодному разі не торкатися небезпечного предмету. Місце знахідки потрібно обгородити, використовуючи для цього предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до Служби порятунку

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как выбрать кровать для ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ