Огляд гри Counter Strike 1.6 або найкраща гра 21 століття

Огляд гри Counter Strike 1.6 або найкраща гра 21 століття

29.02.16 12:13 0 954

Сьогодні ми розповымо Вам про, мабуть, одну з найпопулярніших ігор початку двохтисячних - Counter Strike, що вийшла ще в далекому 2000-ному році. Гра Counter Strike, а в народі просто «контра» - стала найпоширенішою мережевою грою, яка захопила інтернет та ігрові клуби. Однак, з розвитком широкосмугового інтернету, Counter Strike спершу переїхала на персональны комп'ютери гравців додому, а потім вже з'явилися Counter Strike: Source, і в кінці 2013 року Counter Strike: Global Office.

Огляд гри Counter Strike

Зараз з усіма сучасними шутерами (Battlefield, Crysis, Warface, Call of Duty), гравці вже і забули що таке Counter Strike 1.6 (мабуть, найпопулярніша кіберспортивна дисципліна початку 21 століття). Сама гра вийшла 15 вересня 2003 року. До речі, завантажити CS 1.6 ви можете на сайті www.boost-now.ru.

Counter-Strike - це гра, яка розрахована на багатьох користувачів мережева гра, яка правда підтримує і одиночний режим гри, який дозволяє грати з ботами. Основний геймплей гри - протистояння двох різних команд - терористів і поліцейських (спецназу). На початку гри, кожен з гравців повинен вибрати свою команду (зазвичай команди діляться порівну). Також є можливість стати глядачем гри - зазвичай це використовується в кіберспорті.

Мета кожної з команд - виконання завдання на мапі (звільнення або утримання заручників, установка або розмінування мін) або просто знищення команди супротивника. За виконання місій і перемоги в раундах гравцеві даються гроші, які він може витратити на озброєння та спорядження. Ті, хто програв також отримують гроші, але в меншій кількості. Наприклад, якщо у команди мінімум коштів, вона може провести раунд без покупки зброї, який, швидше за все, вона програє, але вже в наступному раунді вона зможе повністю екіпіруватися навіть в разі програшу. Максимально можлива набрана сума на рахунку гравця становить 16000 $, мінімальна - 0 $ .

Якщо говорити про зброю, то символами Counter Strike, звичайно є дві штурмові гвинтівки: Colt M4A1 у Контртерористів (висока точність і кучність, достатня сила пострілу, можливість установки глушника і невисока ціна) і АК-47 у терористів (менша ніж у М 4 кучність, але більша сила пострілу, також відсутній глушник).

Чому не запускається Counter Strike?

Якщо Ви не можете запустити гру Counter Strike - порівняйте характеристики Вашого ПК з системними вимогами: ОС Windows XP, 500 МГц або швидший процесор, 96 MB оперативної пам'яті, відеокарта 16 MB, 500 MB вільного місця на жорсткому диску.

  • Плюси: ностальгія, простий геймплей;
  • Мінуси: графіка десятирічної давності;
  • Гасло гри: «Go, Go, Go».

Висновки

Гра Counter Strike рекомендується тим, хто скучив за ігровими клубами та просидженими над нею шкільними та студентськими роками!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ