Перемога лучан на міжнародному турнірі

Перемога лучан на міжнародному турнірі

02.03.16 08:40 0 638
У рамках реалізації програми транскордонної співпраці Польща — Білорусь — Україна, на запрошення Товариства місцевих органів Єврорегіону Буг, спортивна делегація міста Луцька, сформована з працівників ДКП “Луцьктепло”, міської ради та ветеранів команди “НІКО Ветеран-Лучеськ”, брала участь в ІІ-му міжнародному турнірі з міні-футболу на кубок Президента міста Холм (Польща).

Організатором цьогорічних змагань було підприємство теплової енергетики, яке брало участь у проекті “Розвиток комунальних послуг як складова сталого розвитку польсько-українського прикордонного району”. На захід, який проходив у міському Палаці спорту, прибуло шість команд з різних регіонів Польщі та України.

На урочистому відкритті учасників змагань вітали президент польської компанії “Теплохелм” Мірослав Ківінський і віце-президент Асоціації товариства тепловиків Польщі Богуслав Рагульський.

У першій стартовій грі з командою Тарнува, яка була найважчою для нашої команди, лучани повели в рахунку (гол в активі Василя Кохановського). Потім дві грубі помилки у захисті і суперник забиває два м'ячі. Програючи 1:2 лучани знайшли в собі сили і за одну хвилину до завершення Юрій Азовський зрівнює рахунок, а за тридцять секунд до завершення Валентин Дячук забиває переможний гол і важка перемога з рахунком 3:2.

Друга гра з господарями з міста Холм була дещо простішою, проте не менш драматичною. Гра почалася спокійно з розвідки обох команд. Довготривале володіння м'ячем, точні паси, поодинокі контрвипади, які закінчилися двома забитими м'ячами у виконанні Юрія Азовського. Потім темп гри спав, чим скористалися господарі і скоротили рахунок. Але це не знітило лучан і остаточну крапку в грі ставить граючий тренер команди Василь Кохановський, забивши третій м'яч. Отож знову перемога 3:1.

Третя гра з командою міста Седльце була рівною. Кожна команда до цієї гри йшла без програшів. Тому гравці упродовж гри грали обережно, щоб не допуститися помилок. Як результат суха бойова нічия.

Передостання гра стала важливою для лучан, адже команда після третього туру була лідером і лише на одне очко випереджала команду з міста Седльце. У разі перемоги - луцькі спортсмени у медальній зоні. Окрилені таким становищем і побудувавши тактично правильно гру, лучани не залишили жодних шансів команді з міста Кендзежин-Козле, забивши шість сухих м'ячів у ворота суперників. Відзначилися Валентин Дячук — двічі, Юрій Азовський, Леонід Чабан, Андрій Кучинський, Олександр Озінович.

На останню гру з командою Любліна, лучани вийшли у якості лідерів турнірної таблиці і для загальної перемоги їм необхідна була лише перемога. Завдяки голам Олександра Сосенюка і Василя Кохановського наша команда здобула перемогу з рахунком 2:0 і стала переможцем ІІ-го міжнародного турніру з міні-футболу на кубок Президента міста Холм, набравши 13 очок.

Друге місце у команди міста Седльце, яка на два очки відстала від лучан, а третє — у команди з міста Люблін (7 очок).

На урочистому закритті турніру капітану команди міста Луцька Юрію Волинцю було вручено головний кубок і диплом за зайняте перше місце, а гравці: Олександр Озінович, Олександр Бабич, Андрій Кучинський, Олександр Сосенюк, Віталій Махновець, Василь Кохановський, Юрій Азовський, Леонід Чабан, Костянтин Масицький, Валентин Дячук і Ярослав Русин — подарунки та призи від організаторів змагань.

Також нагородою та спеціальним призом “кращий гравець турніру” був відзначений лучанин Олександр Сосенюк.

Вітаємо футболістів та групу підтримки, яка палко підтримувала і гучно вболівала за нашу команду з перемогою і зичимо їм нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині заключна ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ