Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат проводить набір кандидатів на військову службу за контрактом на посади солдатського,сержантського та офіцерського складу до Збройних Сил України

Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат проводить набір кандидатів на військову службу за контрактом на посади солдатського,сержантського та офіцерського складу до Збройних Сил України

02.03.16 08:00 0 712
На військову службу за контрактом приймаються призовники, військовозобов'язані та жінки з відповідною освітою віком від 18 до 40 років. На граничний вік призову збільшився до 60 років.

Для громадян України, які вперше приймаються на військову службу за контрактом, встановлюється такі строки військової служби:

- на посади рядового складу — строком на 3 роки;

- на посади сержантського і старшинського складу — строком від 3 до 5 років;

- на посади офіцерського складу — строком на 5 років.

Додатково для військовозобов'язаних звільнених з військової служби під час дії особливого періоду — контракт на проходження військової служби може укладатись в термін на шість місяців.

Суттєво збільшено розмір грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України у 2016 році. Так, рядовий склад отримує від 7000 грн і більше, сержантський склад — від 8000 грн, офіцерський склад: командир взводу — від 9500 грн, командир батальйону — від 12000 грн, командир бригади — від 14000 грн.

Одноразова грошова допомога від 11024 грн — військовослужбовцям, які переходять на контрактну службу.

Військовослужбовці мають право на безкоштовне здобуття вищої освіти без відриву від військової служби, безкоштовне медичне забезпечення, а також санаторно-курортне лікування. На розроблені зміни до Закону України “Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” щодо виплати грошової компенсації за піднайом житла для осіб рядового, сержантського і старшинського складу.

Військовий на отримує високе і гарантоване грошове забезпечення та соціальні гарантії.

За детальнішою інформацією звертайтесь у Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат або за телефонами: 75-14-31 або 066 249 58 85.

Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое коллаген?
Наступна новина: На Вінничині 4 березня 2016 ...

КОМЕНТАРІ