В Луцьку на нараді обговорили питання ремонту та відновлення доріг загального користування місцевого значення

В Луцьку на нараді обговорили питання ремонту та відновлення доріг загального користування місцевого значення

02.03.16 09:11 0 643
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступники міського голови Андрій Киця, Сергій Григоренко.

На нараді заслухали інформацію про стан будівництва автомагістралі Луцьк-Львів. Уже проведено тендери, за сприятливих погодних умов розпочнуться роботи, які передбачають не тільки відновлення дороги, а й створення повного комплексу оформлення узбіч. Буде здійснено побудову тротуарів, з'їздів, встановлено освітлення та зупинки, поновлено розмітки і дорожні знаки. Також обговорили питання ремонту та відновлення доріг загального користування місцевого значення за кошти обласного та місцевого бюджетів. В обласному бюджеті на І -й етап цих робіт передбачено 18,5 млн грн, стільки ж мають віднайти у місцевих бюджетах.

Розглянули основні пункти, якими мають доповнити Програму демобілізованих з АТО. Вони стосуються комплексного медичного обстеження, психологічної допомоги та реабілітації. Розглянули інформації про діяльність Фонду підтримки підприємництва та Офісу великих платників податків.

Про стан захворюваності на грип та ГРВІ мешканців області поінформувала заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. За її словами, станом на 26 лютого, ситуація стабілізувалася, захворюваність значно зменшилася. Епідеміологічний поріг в області не перевищено. На грип та ГРВІ перехворіло 12,2% жителів області. Проте, зважаючи на несприятливі погодні умови, питання залишається на контролі, здійснюється постійний моніторинг захворюваності.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині 90% сходів ...

КОМЕНТАРІ