В Луцьку заступник міського голови Юрій Моклиця став призером змагань “Доброволець-2016”

В Луцьку заступник міського голови Юрій Моклиця став призером змагань “Доброволець-2016”

02.03.16 10:03 0 825
27-28 лютого поблизу селища Цумань Ківерцівського району уже вшосте відбулися екстремальні змагання стежками Героїв “Доброволець-2016”. Вони були присвячені пам'яті загиблих на Майдані бійців 35 сотні Самоборони “Волинська січ”.

Помірятися силами вирішили близько 130 учасників з ріних куточків України, які у складі 40 команд долали цікаві та екстремальні маршрути, які пролягали місцями битв, які відбувалися у 40-50 роках ХХ століття, могилами українських воїнів.

Учасники змагань поділені на дві категорії. Так, близько 15 команд, що були у першій категорії, мали завдання подолати маршрут протяжністю у 100 кілометрів, відшукати контрольні точки та якнайшвидше досягнути фінішу.

Команди, які були у другій категорії, мали коротший маршрут протяжністю близько 60 кілометрів.

Учасники повинні були подолати маршрут за 24 години.

У цьогорічних змаганнях взяв участь заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця. Він разом із ще двома однодумцями Ярославом Ярощуком та Олександром Кудриком у складі команди “ТіХтоПройшлиКрізьЛіси” подолали маршрут протяжністю 79,5 кілометрів. За словами Юрія Моклиці, був досить цікавий маршрут. “Прийшлось подолати значну відстань. Ми намагались подолати усі контрольні точки якнайшвидше. Довелося долати канали і болотисту місцевість у брід. Емоції переповнюють”, - зазначив він.

За підсумками змагань у другій категорії команда “ТіХтоПройшлиКрізьЛіси” (у складі якої виступав заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця) розділила ІІ місце і ще з однією луцькою командою “Drapie?niki”.

Організатори перегонів – громадські організації “Національний Альянс” та “Вільні люди Волині”.

Фото Олександра Кудрика та з мережі Фейсбук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі на ...

КОМЕНТАРІ