У міській раді працюють над Програмою електронного обліку пільгових категорій пасажирів у місті Луцьку

У міській раді працюють над Програмою електронного обліку пільгових категорій пасажирів у місті Луцьку

02.03.16 09:52 0 582
За завданням міського голови Миколи Романюка у міській раді працюють над впровадженням електронної системи обліку пасажирів на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Як зазначив заступник міського голови Сергій Григоренко, така система дозволить мати щохвилинний, щогодинний та щоденний моніторинг кількості пільговиків у кожному тролейбусі. Відповідно, міська рада матиме чітку картину щодо суми компенсації підприємству електротранспорту за пільгові перевезення.

Разом з цим, - вважає Сергій Григоренко, - електронна система обліку виконуватиме й контролюючу функцію роботи водіїв тролейбусів, зокрема, дотримання графіка руху, час перебування на зупинці тощо.

Тож на сесію Луцької міської ради, що відбудеться у квітні, буде внесений проект рішення “Про Програму електронного обліку пільгових категорій пасажирів у місті Луцьку”. Орієнтовна вартість впровадження цієї Програми - один млн грн на рік. Тобто орієнтовно щомісяця Програма потребуватиме 80 тис. грн. “Якщо депутати міської ради підтримають цю Програму, то уже у липні місяці вона запрацює у тролейбусах”, - каже заступник міського голови Сергій Григоренко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ