ДКП «Луцьктепло» просить вибачення у лучан за тимчасові незручності у зв’язку з відсутністю надання послуг від котелень та ЦТП підприємства

ДКП «Луцьктепло» просить вибачення у лучан за тимчасові незручності у зв’язку з відсутністю надання послуг від котелень та ЦТП підприємства

02.03.16 09:31 0 630
Учора, 29 лютого, з 13:00 год. до 17:00 год. було призупинено газопостачання котелень за адресами: вул. Ковельська, 6, вул. Володимирська, 1, вул. Даньшина, 10.

Припиненно електропостачання ЦТП: на вул. Богомольця, 2а, Січова, 3, б-рі Дружби народів, 8, Дружби народів, 15, з 18:00 год, вул. Ветеранів, 17, пр-ті Соборності, 29, з 12:45 год.

Обмежено електропостачання котельні за адресою вул. Карбишева,2.

Така непроста ситуація склалася через борг ДКП “Луцьктепло” перед ПАТ “Волиньгаз” та ПАТ “Волиньобленерго” за спожиті енергоносії.

У свою чергу, як повідомляють на підприємстві “Луцьктепло”, станом на 29 лютого населення боргує 49,1 млн грн за надані послуги з гарячого водопостачання та теплопостачання.

Учора, після домовленостей між керівництвом ПАТ “Волиньгаз” та ДКП “Луцьктепло” вдалося відновити газопостачання до трьох названих котелень.

Адміністрація ДКП «Луцьктепло» прикладатиме зусиль для вирішення питання з відновлення надання якісних послуг мешканцям м.Луцька.

Також, вкотре звертається до мешканців м. Луцька здійснювати оплату за послуги централізованого опалення та постачання гарячої води.

ДКП “Луцьктепло”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: волонтери з ...
Наступна новина: Вінницька ОУНБ ім. К.А. ...

КОМЕНТАРІ