В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу не тільки людям

В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу не тільки людям

02.03.16 08:00 0 614
За минулі вихідні працівники пожежно-рятувальної служби Прикарпаття близько десяти разів виїжджали для надання допомоги. Причому допомоги потребували не тільки люди, а й тварини.

Так, 27 лютого о 08:58 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в Івано-Франківську по вулиці Юності у відкритий колодязь зі сміттям глибиною два метри впала собака. Рятувальники за допомогою спеціальної мотузки витягнули тварину на поверхню.

27 лютого о 10:33 допомога рятувальників у транспортуванні недужого 74-річного чоловіка із карети швидкої медичної допомоги до його помешкання знадобилася на вулиці Незалежності в Івано-Франківську.

До місця виклику було направлено черговий караул ДПРЧ-1 в складі одного відділення. Працівники пожежно-рятувальної служби на ношах перенесли пенсіонера до його квартири.

27 лютого о 13:03 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що на даху житлового будинку по вулиці Вірменській в Івано-Франківську у поліетиленовому пакеті заплутався голуб. Рятувальники по автодрабині піднялись на дах та звільнили птаха.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое коллаген?
Наступна новина: На Вінничині 4 березня 2016 ...

КОМЕНТАРІ