У Рівненській області військова служба за контрактом - справа почесна,і не лише чоловіча

У Рівненській області військова служба за контрактом - справа почесна,і не лише чоловіча

02.03.16 08:20 0 557
Неоголошена війна на сході є тривожною темою кожного дня і болем українського народу. Ціною власного життя мужньо захищають кордони рідної Вітчизни і наші земляки. Військові комісаріати постійно проводять набір громадян на військову службу за контрактом. Серед охочих захищати державу зі зброєю в руках є і жінки.

Катерина Фурманчук хотіла працювати продавцем, а тому звернулась до районного центру зайнятості, пройшла професійне навчання та отримала цю професію. Але після спілкування з братами Артемом та Миколою, які нині захищають нашу країну на Сході, вирішила відкласти свої мирні плани та теж стати на захист Вітчизни.

“Хто буде захищати нашу державу, як не молодь?,– відповіла Катерина на запитання, чому вирішила стати до лав армії, - Я хочу за прикладом моїх братів зі зброєю в руках виганяти ворогів з нашої землі!”

У військкоматі Катерина детально ознайомилась із умовами військової служби за контрактом та прийняла остаточне рішення – в цей нелегкий для держави час присвятити себе військовій службі. Зараз Катерина перебуває на навчальному полігоні у смт Старичі Львівської області, вже прийняла присягу на вірність народу України, проходить ретельну військову підготовку.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з 21 березня до 1 ...
Наступна новина: Рятувальники ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ