В Житомирській області голова ОДА оглянув будівництво закладів освіти

В Житомирській області голова ОДА оглянув будівництво закладів освіти

02.03.16 09:22 0 632
Аби задовольнити потреби дітей в отриманні якісної освіти, в області проводиться капітальний ремонт шкіл в смт Черняхів та м. Олевськ, садочків в м. Житомирі.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський тримає на особистому контролі хід та темпи виконання робіт на даних об'єктах, оскільки реконструкції закладів освіти залучено інвестиції з Державного фонду регіонального розвитку: роботи мають виконуватись згідно графіку, у чітко зазначені терміни. У разі відхилення від графіку – кошти повертаються державі.

У п'ятницю, 26 грудня, керівник області знову відвідав будівництво навчальних закладів в Житомирі, Черняхові та Олевську.

У приміщенні дошкільного навчального закладу №58 (за адресою вул. Крошенська, 12б міста Житомира) проведено утеплення зовнішніх стін, даху, фундаменту, встановлено металопластикові вікна та двері, обладнано мережі водо- електропостачання, прокладено каналізацію.

Фото ДНЗ № 58 листопад 2015

\

Фото ДНЗ № 58 лютий 2016

Будівництво другого комплексу школи у смт Черняхів завершено на 70%. Проектом передбачено: утеплення зовнішніх стін, встановлення вікон та дверей, виконання внутрішнього опорядження приміщень.

Фото школи в смт Черняхів листопад 2015

Фото школи в смт Черняхів лютий 2016

Будівництво блоку молодших класів середньої школи №1 в м. Олевськ розпочато в минулому році. Основними заходами проекту виконано загально будівельні роботи, встановлено покрівлю, вікна.

Фото школа в м. Олевськ листопад 2015

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Чернівцях продають ...

КОМЕНТАРІ