На Тернопіллі з Підгайців відправили допомогу для бійців АТО

На Тернопіллі з Підгайців відправили допомогу для бійців АТО

02.03.16 11:26 0 635
Мікроавтобус, який волонтери передадуть для бійців у зону АТО, освятили отці Ігор Комаринський, Микола Мидляк - священики УГКЦ, і Олег Дрюченко - священик УПЦ КП. Присутні спільно молилися за безпечну дорогу та вдалу доставку транспорту й вантажу.

Підприємці на власні кошти та за кошти небайдужих жителів району зробили поточний ремонт автомобіля, придбали необхідні агрегати для відновлення його технічного стану та надійної роботи тривалий час. Автомобіль відправлять не порожнім – у кузов покладуть домашні консерви, сало, вареники, обереги та інші необхідні речі, зібрані під час благодійної акції напередодні. Окрім цього, учні Підгаєцької гімназії передали воїнам Український Державний Прапор.

Перший заступник голови Підгаєцької районної державної адміністрації Іван Керницький у короткій промові сказав, що підприємці району постійно беруть участь в акціях для підтримки українських військових. Це вже другий автомобіль. Усім, хто долучився, керівник району подякував за підтримку захисників України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку складено два ...
Наступна новина: Школярі міста Чернігова ...

КОМЕНТАРІ