Чернівецький міський голова Олексій Каспрук зустрівся із учасниками “Зимової Студентської республіки”

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук зустрівся із учасниками “Зимової Студентської республіки”

02.03.16 14:39 0 603
Чернівецький міський голова Олексій Каспрук 29 лютого, зустрівся із учасниками фестивалю “VIII Зимова Студентська республіка», який проходив з 26 лютого на Буковині.

Міський голова обговорив із студреспубліканцями напрямки розвитку Чернівців, особливості створення стратегічного плану розвитку міста в сучасних умовах. Також було зазначено важливість запровадження бюджету участі – процесу, за допомогою якого громадськість матиме змогу вирішувати в який спосіб витрачати частину міського бюджету та які потреби є пріоритетними. В процесі діалогу представники Полтави, де вже затверджено положення про бюджет участі, запропонували консультаційну підтримку у впровадженні даного механізму.

Також на зустрічі йшлося про заходи із збереження архітектурних пам'яток, шляхи розвитку інфраструктури та впровадження електронного самоврядування.

Довідково:

Зимова Студентська республіка – організаційно-діяльний фестивавль, під час якого його учасники шукають шляхи вирішення певного актуального проблемного завдання. Цьогорічна тема заходу: «Альтернативні курси розвитку України. Беремо відповідальність за розвиток країни на себе».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Графік прийому виборців ...
Наступна новина: Отдых в санатории: кому на ...

КОМЕНТАРІ