В Чернівецькій області територіальний сервісний центр МВС у Глибокій демонструє якісні зразки обслуговування громадян (+фото)

В Чернівецькій області територіальний сервісний центр МВС у Глибокій демонструє якісні зразки обслуговування громадян (+фото)

02.03.16 13:35 0 615
Такий висновок зроблено комісією Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області за результатами комплексної планової перевірки підвідомчої структури.

Представниками РСЦ детально вивчено організаційну діяльність Центру, виконання розпорядчих документів, планів робіт, посадових інструкцій, перевірено залишки спеціальної продукції — бланків суворої звітності, номерних знаків, їх надходження і видачу, проаналізовано інші аспекти сервісної служби, що реформується.

Як зазначає заступник директора РСЦ в Чернівецькій області Сергій Сушинський, мета таких перевірок, передусім, у наданні допомоги центрам на місцях, що безпосередньо працюють з людьми, у впровадженні передового досвіду, вирішенні практичних питань, що поліпшують якість послуг.

За висновками комісії, один з позитивних показників діяльності Глибоцького ТСЦ, працюючого за принципом «єдиного вікна», — велика кількість громадян, що звертаються сюди з Герцаївського, Глибоцького, найбільшого в області Сторожинецького районів. За лютий 2016 року, скажімо, тут проведено 335 теоретичних, 206 практичних екзаменів, видано 346 посвідчень водія, здійснено 232 реєстраційні операції. До речі, під час реєстраційної роботи встановлено особу, що перебувала в розшуку.

Попри те, що ТСЦ знаходиться в орендованих приміщеннях ще «радянського зразка», не надто пристосованих для сучасних сервісних функцій, працівники територіального відомства, очолюваного виконуючим обов’язки начальника Миколою Костиняном, оптимально використали наявні можливості, обладнали місце для оформлення заяв, «Консультаційний пункт», екзаменаційний клас, забезпечили відвідувачів інформацією про порядок реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку транспортних засобів, про інші послуги включно з їх вартістю. Довідкові матеріали під логотипом "РСЦ МВС в Чернівецькій області" системні, викладені зрозуміло й коротко, передбачають відповідний алгоритм дій для громадян.















Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ