Володимир Янко зустрівся з делегацією Консультативної місії Європейського Союзу в Україні              

Володимир Янко зустрівся з делегацією Консультативної місії Європейського Союзу в Україні           

02.03.16 13:14 0 695
В прокуратурі Закарпастької області відбулася зустріч керівництва прокуратури з делегацією Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні.

Консультативна місія Європейського Союзу консультує та надає підтримку відповідним державним та правоохоронним органам в секторі цивільної безпеки в концептуальному плануванні та послідовній реалізації реформування відповідно до стандартів і передового досвіду Європейського Союзу.

Делегацію міжнародної організації представляли голова відділу регіонального співробітництва КМЄСУ до Мьоллер (Німеччина), фахівці відділу регіонального співробітництва КМЄС Фелікс Гаутч (Австрія), Маартен Гроотхойзен (Нідерланди), Йоахім Петерс(Німеччина)та асистент відділу регіонального співробітництва КМЄС Марина Будник(Україна).

З боку прокуратури області у зустрічі також взяли участь перший заступник прокурора області Іван Шимон, заступники Ігор Римарук та Ігор Сендак.

Сторони обговорили питання реформування органів прокуратури України, зокрема й прокуратури Закарпатської області, результатів конкурсу на заміщення вакантних посад керівників місцевих прокуратур, особливостей застосування кримінально-процесуального законодавства. Також, серед іншого мова йшла про співпрацю прокуратури з правоохоронними органами, про стан злочинності, боротьбу з корупцією у регіоні та довірі жителів Закарпаття до діяльності органів прокуратури.

Прокурор області Володимир Янко відповів на запитання гостей та надав вичерпну інформацію про роботу очолюваного відомства.

Представники КМЄС в Україні, у свою чергу, повідомили, що готові надавати методичну та практичну допомогу щодо покращення роботи прокурорів в умовах реформування.

На завершення зустрічі представники КМЄС подякували керівнику прокуратури області за змістовну й відверту розмову про діяльність органів прокуратури області, пообіцяли врахувати почуті пропозиції при розробці висновків і рекомендацій, а також домовились про подальшу співпрацю.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Українські отамани» з ...
Наступна новина: На Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ