Тернопілля: волонтери з Гусятинщини побували у своїх земляків на передовій та передали автомобіль «Опель Фронтера»

Тернопілля: волонтери з Гусятинщини побували у своїх земляків на передовій та передали автомобіль «Опель Фронтера»

02.03.16 09:28 0 627
Жителі краю не забувають про своїх земляків, які несуть нелегку службу в зоні проведення антитерористичної операції. А доставляють їм гуманітарну допомогу волонтери.

Днями волонтери Гусятинщини, а саме: Володимир Трух - батько покійного Героя Володі Труха з с.Жабинці, Іван Новак та Віталій Козак з с.Коцюбинці, Орест Муравка з м.Чортків побували на «передовій» в с.Покровське Донецької обл. та с.Новотошківка Луганська обл. і передали батальйону «Луганськ», де служать військові з Тернопільщини, автомобіль «ОпельФронтера». Окрім автомобіля було передано продукти харчування, зібрані жителями та учнями ЗОШ Жабинець, Коцюбинець, м.Копичинці та м.Чортків.

Днями відбудеться відкриття Новотошківської ЗОШ та дитячого садочка, Луганської обл.. куди волонтери планують передати іграшки, розмальовки, казки на українській мові з патріотичними гаслами та позначкою (флешмоб) з недопущенням їх перепродажу.

З «передової» в музей Героя В.Труха , що в с.Жабинці волонтери привезли речі вжитку військових та шеврони.

Звертаються волонтери до жителів Гусятинщини з проханням не забувати та допомагати нашим захисникам. Потрібні тепловізори , гумові чоботи (42-43 розмір) закрутки, м'ясні паштети та тушонки. Радіють військові домашнім вареникам.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: ДКП «Луцьктепло» просить ...

КОМЕНТАРІ