Пенсійники Тернопільщини співпрацюють з Державною виконавчою службою

Пенсійники Тернопільщини співпрацюють з Державною виконавчою службою

02.03.16 15:20 0 693
Відбулось чергове засідання спільної робочої групи за участю першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Алли Якубовської та заступника начальника управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Юрія Коваля.

Відмічено, що від органів ДВС області протягом двох місяців поточного року надійшло 0,4 млн. грн. Було намічено заходи, спрямовані на зменшення кількості виконавчих документів та боржників по платежах до Фонду.

Детально проаналізовано виконання завдань, які ставилися на попередньому засіданні перед відділом державної виконавчої служби Тернопільського районного управління юстиції та Першим відділом державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції.

Розглянуто хід виконання виконавчих проваджень в розрізі кожного боржника відділами державної виконавчої служби Теребовлянського та Чортківського районних управлінь юстиції, у яких на виконанні залишається 117 виконавчих документів на суму 1,4 млн. грн. Увагу державних виконавців звернуто на необхідність усунення недоліків в роботі та покращення її результативності.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині активно ...

КОМЕНТАРІ