Вінницька ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва розпочала реалізацію заходів у рамках Року англійської мови на Вінниччині (+фото)

Вінницька ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва розпочала реалізацію заходів у рамках Року англійської мови на Вінниччині (+фото)

02.03.16 09:34 0 585
Нещодавно відбулось урочисте відкриття Року англійської мови на Вінниччині у Вінницькій ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, Інформаційному Центрі "Вікно в Америку".

З вітальним словом виступила директор Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, заслужений працівник культури України Наталія Морозова, яка зробила анонс можливостей бібліотеки щодо реалізації програми УкраїнаSpeaking, ознайомила з річною програмою заходів з вивчення англійської мови.

На зустріч завітали вчителі англійської мови нашого міста та всі бажаючі вивчати іноземну у бібліотеці.

Свою інноваційну методику вивчення англійської мови сімейного типу за творами А. Екзюпері "Маленький принц" презентував О.Рябоконь, кандидат пед.наук. Студентки Донецького національного університету історичного факультету кафедри "Міжнародні відносини та зовнішня політика" Катерина Коржук та Анна Линник ознайомили з веб-сайтами та програмами, що допоможуть самостійно вивчати англійську мову як іноземну. Це була чудова нагода презентувати ресурси і послуги Центру "Вікно в Америку" і можливості вивчати англійську разом.

Завершилась зустріч дискусією "Роль англійської мови в глобалізації" у рамках Клубу спілкування англійською мовою та зустріччю з викладачами програми Microscholarship Access Program та обдарованою молоддю нашої громади.

Вінницька ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва підтримує Рік англійської мови в Україні!









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У січні чернівчани ...

КОМЕНТАРІ