Керівники області привітали вінницьких чемпіонів (+фото)

Керівники області привітали вінницьких чемпіонів (+фото)

02.03.16 11:48 0 596
1 березня, в облдержадміністрації відбулась зустріч голови ОДА Валерія Коровія та голови обласної Ради Анатолія Олійника з вінницькими спортсменами - переможцями міжнародних змагань з боксу та стрільбі кульової і їх тренерами.

Керівники області привітали шістьох чемпіонів Європи зі стрільби з пневматичної зброї (3 – золоті медалісти та 3 - срібні) та переможця зустрічі в рамках Всесвітньої серії боксу (WSB) майстра спорту України з боксу Сергія Богачука, з високими досягненнями у міжнародних змаганнях та вручили їм подяки і цінні подарунки.

Валерій Коровій у вітальному слові від імені обласної державної адміністрації висловив щире захоплення юними героями спорту: «У непростий час, в той переломний період, який ми усі зараз переживаємо, ваші перемоги і високі здобутки мають величезне значення. Для тих скептиків, які ставлять під сумнів можливість українців щось змінювати на краще - ваш приклад свідчить про те, що Українська держава живе, розвивається, має талановите покоління, яке з впевненістю дивиться в завтрашній день».

Голова обласної Ради Анатолій Олійник приєднався до привітань та побажав спортсменам гарних перспектив і нових злетів.

Від управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Почесні грамоти тренерам вінницьких чемпіонів вручив начальник управління Сергій Чернявський. Грамоти отримали : Віктор Щерба - заслужений тренер України зі стрільби кульової, директор КЗ «Вінницька обласна ДЮСШ стрільби» та Леонід Лоївський - заслужений тренер України з боксу, заслужений працівник фізичної культури та спорту України.

Довідка:

З 22 по 28.02.2016 року в м. Дьйор (Угорщина) відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї, в якому взяли участь 6 вінницьких спортсменів.

У вправі ПП-3 серед юніорів (відстань 10 метрів, 60 залікових пострілів) представники КЗ ВОДЮСШ стрільби майстер спорту України Павло Крепостняк та кандидат в майстри спорту України Богдан Кириленко в командному заліку посіли 2 місце, Богдан Кириленко зайняв 8 особисте місце;

У вправі ГП-12 серед юніорів (стрільба по рухомій мішені, 10 метрів, 60 пострілів) представники МК ДЮСШ "Вінниця" МСУ Дмитро Мельник та МСУ Максим Бабушок в команді здобули золоту нагороду, також МСУ Максим Бабушок посів 2 особисте місце.

У вправі ГП-11а серед юніорів (стрільба по рухомій мішені, перемінна швидкість 40 пострілів) МСУ Максим Бабушок та Дмитро Мельник вибороли золоту медаль в команді.

У вправі ГП-11а та ГП-11 серед юніорок (стрільба по рухомій мішені, перемінна швидкість 40 пострілів) представниця МК ДЮСШ "Вінниця" КМСУ Вікторія Стецюра виборола в командному заліку 2 золоті нагороди.

Представниця Вінницької ШВСМ МСМК Людмила Василюк у вправі ГП-11 та ГП-11а виборола в командному заліку 2 золоті нагороди та зайняла особисто 5 та 4 місця відповідно.

Загалом українські спортсмени завоювали 16 медалей - шість золотих, шість срібних і чотири бронзових.

Результати боксерського поєдинку Сергія Богачука з кубинським боксером, олімпійським чемпіоном Роніелем Іглесіасом Сотолонго:

69 кг: Сергій Богачук (Вінниця) — Роніель Іглесіас Сотолонго — 2:1 (48:47.49:46,47:48) 81 .













































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ