Вінничани привезли медалі різного ґатунку із зимового чемпіонату України по велоспорту (+фото)

Вінничани привезли медалі різного ґатунку із зимового чемпіонату України по велоспорту (+фото)

02.03.16 15:05 0 615
Нащодавно у м. Львів пройшов зимовий чемпіонат України з велоспорту на треку для усіх вікових та кваліфікаційних груп (чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки, дівчата).

У змаганнях взяли участь представники 22 збірних команд з Хмельницької, Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської, Харківської, Київської, Волинської, Вінницької, Закарпатської, Житомирської, Донецької, Тернопільської, Львівської областей.

Вінниччину представляли 14 спортсменів із Вінницької обласної ДЮСШ "Колос" та школи вищої спортивної майстерності.

За результатами змагань вінницькі спортсмени Максим Кривий та Олександр Сметанюк посіли І-ші місця в командній гонці-переслідуванні 3 км серед юнаків.

Вінничанин Владислав Кремінський став чемпіоном у командній гонці-переслідуванні 4 км (чоловіки), "срібним" призером у гонці з вибуттям та "бронзовим" у командному спринті.

Також, призерами у своїх видах стали Андрій Розгонюк у командному спринті серед чоловіків, Олександр Сметанюк у командному спринті і груповій гонці серед юнаків, Вероніка Червоняк у командній гонці-переслідуванні 2 км серед юніорок та Андрій Чернявський у командному спринті серед чоловіків.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ