Пакистан: відповідальність за напад на борців із наркотиками взяли ісламісти

Пакистан: відповідальність за напад на борців із наркотиками взяли ісламісти

02.03.16 11:21 0 897
У Пакистані ісламістське угруповання «Джамаат-уль-ахрар» («Об’єднання борців за свободу») взяло на себе відповідальність за напад на фінансовану зі США місію знищення посівів опійного маку на північному заході країни. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Це угруповання 2014 року відкололося від пакистанського ісламістського руху «Талібан», але, за повідомленнями, через рік повернулося в його лави.

Як повідомив представник пакистанського уряду Навід Хан, раніше у вівторок у регіоні, де відбувалася операція, вибухнула міна на дорозі, коли там їхало авто з пакистанськими працівниками цієї місії, яку фінансує Агентство міжнародного розвитку США.

Унаслідок цього загинули дві людини і ще чотири були поранені, але, сказав посадовець, він не може уточнити, чи серед загиблих або поранених є працівники консульства США.

Раніше у вівторок у США державний секретар Джон Керрі повідомив, що в Пакистані загинули двоє місцевих працівників консульства США в місті Пешаварі на північному сході країни під час місії знищення полів наркотичних рослин унаслідок вибуху саморобного вибухового пристрою. Як сказав тоді Керрі, разом із консульськими працівниками загинуло також неуточнене число пакистанських військових, які охороняли роботу місії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ