Насос ЕЦВ: сфери застосування,принцип роботи,особливості

Насос ЕЦВ: сфери застосування,принцип роботи,особливості

04.03.16 00:00 0 1058

Насоси ЕЦВ (електронасосний відцентровий агрегат для води) використовуються в цілях промислового, сільськогосподарського і міського водопостачання. За допомогою насосів ЕЦВ здійснюється транспортування чистої питної води з артезіанських свердловин. Також їх застосовуються для зрошення ґрунтових вод і для зниження їх рівня. Більш детально про ЕЦВ ви можете прочитати на сайті: эцв.com.ua.

Вимоги до перекачуваного середовища для насосів ЕЦВ:

  • Показник PH: 6,5 - 9,5;
  • Температура середовища: 5 - 25 градусів Цельсія;
  • Масова частка твердих механічних суспензій у воді: не більше 0,01 %;
  • Зміст оксидів хлору: не більше 350 мг / л;
  • Солей сірчаної кислоти: не більше 500 мг / л;
  • Сірководню: не більше 1,5 мг / л.

Принцип дії свердловинного насосу ЕЦВ

Насосний агрегат ЕЦВ, що представляє собою електродвигун, жорстко з'єднаний муфтою з робочими секціями насоса занурюється в свердловину. Необхідно переконатися в вертикальному положенні насоса ЕЦВ. Двигун обертає лопаті насоса, і вода надходить з однієї ступені на іншу. Такий принцип роботи насоса називається відцентровим. Він дозволяє домогтися збільшення кінетичної енергії середовища, яке перекачується і збільшити напір рідини.

Насоси ЕЦВ та інші свердловинні глибинні насоси мають клапан-запобіжник, що утримує стовп рідини при екстреній зупинці двигуна, що значно полегшує повторний запуск.

Розміри і маса заглибних свердловинних насосів ЕЦВ варіюються в залежності від функціональності.

Конструктивні особливості заглибних свердловинних насосів ЕЦВ

Конструкція насосних агрегатів ЕЦВ має високий запас потужності, що дозволяє експлуатацію насоса ЕЦВ в умовах, які відрізняються від номінальних. Проточна частина насосів ЕЦВ виконана з металевих (чавунних, корозійностійких сталевих, бронзових) деталей, і деталей виготовлених з пластичних мас. Свердловинні заглибні насоси ЕЦВ оснащені трифазними електродвигунами і працюють від мережі змінного струму 380 В. Особливістю даних насосних агрегатів є те, що підключення до мережі необхідно здійснювати через станцію управління. Гарантія на свердловинні заглибні насосні агрегати ЕЦВ не поширюється при відсутності станції управління і захисту.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Все об уникальной игре ...
Наступна новина: Що потрібно знати,перш ніж ...

КОМЕНТАРІ