Його відвідало понад 70 осіб, які спостерігали за приготуванням страви від професійного кондитера та мали змогу поспілкуватися з майстром, поділитися кулінарними секретами і скуштувати смачний десерт.
Майстер-клас провела Оксана Дубкан – член ГО «Буковинська гільдія кулінарів», кондитер двозіркового мішленівського (Michelin) ресторану Тaillevent, бренд-шеф ресторану «Фрегат», випускниця школи Le Cordon Bleu.
Довідково:
З метою організації і активізації зусиль рестораторів, профільних учбових закладів, кулінарів у справі популяризації та розвитку творчого багатства української кухні, збереження її дивовижної самобутності та оригінальності, підвищення культури споживання, якості та рівня сервісу впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва в листопаді 2015 року на установчих зборах засновників утворено Громадську організацію «Буковинська гільдія кулінарів». Головою гільдії обрано Сергія Кінського – шеф-кухар ресторану «Панська гуральня», золотий, срібний та бронзовий медаліст всеукраїнських та міжнародних кулінарних конкурсів, фестивалів, володар звання «Майстер-кухар».
Інформацію про умови вступу до Буковинської гільдії кулінарів можна отримати (м.Чернівці, вул. Головна, 91, каб. № 22, тел. 0992332707).
Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: ДСНС України закликає ...
Наступна новина: Тернопілля: дорожники ...