Зірковий кондитер провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів

Зірковий кондитер провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів

04.03.16 20:16 0 612
За сприяння департаменту економіки міської ради напередодні Міжнародного жіночого свята Буковинською гільдією кулінарів на базі ресторану Winston Hall було організовано перший майстер-клас з кондитерського мистецтва з приготування французької десертної страви.

Його відвідало понад 70 осіб, які спостерігали за приготуванням страви від професійного кондитера та мали змогу поспілкуватися з майстром, поділитися кулінарними секретами і скуштувати смачний десерт.

Майстер-клас провела Оксана Дубкан – член ГО «Буковинська гільдія кулінарів», кондитер двозіркового мішленівського (Michelin) ресторану Тaillevent, бренд-шеф ресторану «Фрегат», випускниця школи Le Cordon Bleu.

Довідково:

З метою організації і активізації зусиль рестораторів, профільних учбових закладів, кулінарів у справі популяризації та розвитку творчого багатства української кухні, збереження її дивовижної самобутності та оригінальності, підвищення культури споживання, якості та рівня сервісу впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва в листопаді 2015 року на установчих зборах засновників утворено Громадську організацію «Буковинська гільдія кулінарів». Головою гільдії обрано Сергія Кінського – шеф-кухар ресторану «Панська гуральня», золотий, срібний та бронзовий медаліст всеукраїнських та міжнародних кулінарних конкурсів, фестивалів, володар звання «Майстер-кухар».

Інформацію про умови вступу до Буковинської гільдії кулінарів можна отримати (м.Чернівці, вул. Головна, 91, каб. № 22, тел. 0992332707).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України закликає ...
Наступна новина: Тернопілля: дорожники ...

КОМЕНТАРІ