Чернівці: У міському ЦНАПі обговорили тенденції в реєстрації декларацій про початок виконання підготовчих і будівельних робіт та про готовність об’єктів до експлуатації

Чернівці: У міському ЦНАПі обговорили тенденції в реєстрації декларацій про початок виконання підготовчих і будівельних робіт та про готовність об’єктів до експлуатації

04.03.16 16:10 0 535
У Центрі надання адміністративних послуг міської ради відбулася робоча зустріч в виконуючим обов'язки начальника управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернівецькій області Олегом Городянським.

За ініціативою адміністраторів Центру обговорено спільні зусилля і напрацьовано кроки по усуненню негативної тенденції останніх місяців щодо збільшення кількості повернень управлінням державного архітектурно-будівельного контролю в Чернівецькій області на доопрацювання декларацій про початок виконання підготовчих та будівельних робіт та про готовність об'єктів до експлуатації.

Найближчими днями працівники управління державного архітектурно-будівельного контролю в Чернівецькій області нададуть потенційним заявникам рекомендації щодо найбільш типових помилок при заповненні вищевказаних декларацій, розмістять цю інформацію в ЦНАП та в мережі Інтернет, покращать якість консультування заявників своїми представниками.

Просимо чернівчан та буковинців бути уважними і відповідальними при поданні на реєстрацію декларацій про початок виконання підготовчих та будівельних робіт та про готовність об'єктів до експлуатації.

Приємну новину повідомив виконуючий обов'язки начальника УДАБІ в Чернівецькій області Олег Городянський щодо відкриття з 4 квітня 2016 року кущових пунктів прийому декларацій у районах Чернівецької області. Таким чином, мешканці сільських районів збережуть свій час та кошти, адже їм більше не потрібно буде доїжджати до обласного центру для подачі своїх звернень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом 2015 року на ...
Наступна новина: Спортсмени Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ