На Вінничині результати роботи галузі соціальної та молодіжної політики за 2015 рік та пріоритетні напрямки роботи у 2016 році (+фото)

На Вінничині результати роботи галузі соціальної та молодіжної політики за 2015 рік та пріоритетні напрямки роботи у 2016 році (+фото)

04.03.16 17:08 0 551
Про це йшлося на підсумковій колегії Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, яка відбулась 02 березня 2016 року в приміщенні Вінницького будинку-інтернату геріатричного профілю.

Розпочалось засідання з вступного слова директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталі Заболотної: «Умови, в яких перебуває Україна (військові події на Сході, погіршення економічної ситуації, значна соціальна напруга), суттєво ускладнюють можливості реалізації соціальної. У зв'язку з цим особливої актуальності набувають сучасні управлінські рішення пов'язані із наближенням послуг до споживача, підвищенням якості, прозорості й доступності таких послуг; із використанням сучасних інформаційних технологій; із налагодженням ефективної взаємодії із інститутами громадянського суспільства та міжвідомчою взаємодією».

В ході колегії начальники управлінь прозвітували про свою роботу та озвучили плани на майбутній рік. Було представлено успішний досвід реалізації соціальної та молодіжної політики на районних рівнях, зокрема успішних практик залучення позабюджетних коштів.

«Хочу подякувати усім членам колегії, адже усі ви є нашими стратегічними партнерами у вирішенні поставлених завдань задля розбудови незалежної демократичної соціальної правової держави», - зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові підписано ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ