На Вінничині проведено кваліфікаційний іспит сільськогосподарських дорадників та сільськогосподарських експертів-дорадників (+фото)

На Вінничині проведено кваліфікаційний іспит сільськогосподарських дорадників та сільськогосподарських експертів-дорадників (+фото)

04.03.16 17:48 0 545
1 березня 2016 року в Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації був проведений кваліфікаційний іспит сільськогосподарських дорадників та сільськогосподарських експертів-дорадників, які пройшли навчання у грудні 2015 року у Вінницькому національному аграрному університеті.

Приймали участь 15 учасників, які показали достатній рівень знань, склали кваліфікаційний іспит та одержали відповідне кваліфікаційне свідоцтво, щоб займатися дорадчою діяльністю.

Для довідки.

Сільськогосподарський дорадник - фізична особа, яка на професійній основі проводить дорадчу діяльність, склала кваліфікаційний іспит та одержала кваліфікаційне свідоцтво і внесена до Реєстру сільськогоспо-дарських дорадників та сільськогосподарських експертів – дорадників.

Сільськогосподарський експерт-дорадник - фізична особа, яка проводить дорадчу діяльність не на постійній основі, має достатній фаховий рівень та одержала кваліфікаційне свідоцтво відповідно до вимог законодавства і надає дорадчі послуги на запит дорадчих служб та дорадників і відповідає вимогам, передбаченим Законом України «Про сільськогосподарську дорадчу діяльність».

Експертами-дорадниками є працівники закладів науки та освіти, інші вузькоспеціалізовані фахівці, які внесені до Реєстру дорадників.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ