Італійські експерти підсумували результати своєї роботи на Вінниччині (+фото)

Італійські експерти підсумували результати своєї роботи на Вінниччині (+фото)

04.03.16 15:56 0 546
Враженнями від візиту та пропозиціями стосовно розвитку відвіданих об'єктів іноземні партнери поділилися на підсумковій зустрічі з керівниками області та міста, очільниками окремих департаментів та установ регіону.

Як відзначив керівник групи менеджерів Енріко Мартіал, у питанні проекту управління відходами усі завдання визначені, що ж стосується його колег, то кожен з них за підсумками роботи також має в середньому по два проекти, які можуть бути запропоновані для майбутнього впровадження. «Можливо, це будуть проекти, які включатимуть в себе запровадження кількох різних кроків. Але ідея полягає в тому, щоб для кожного проекту написати по одній пропозиції. Для цього нам потрібні контакти людей, з якими ми мали зустрічі, та ваша підтримка в тому, щоб надалі продовжувати цю роботу», - зауважив Енріко Мартіал.

Учасники італійської делегації, кожен на своїм напрямом роботи, поділилися враженнями про відвідані підприємства та власним баченням щодо їх розвитку на перспективу.

До прикладу, для литійного підприємства у смт. Дашів потенційними шляхами подальшого зростання, на думку робочої групи, могли б слугувати встановлення сонячних батарей на даху підприємства та придбання установок для виробництва пелетів. А перспективу розвитку молочного виробництва іноземні експерти вбачають у створенні великих кооперативів.

Серед відвіданих італійцями об'єктів також вінницький аеропорт, крохмальне виробництво, підприємство, що спеціалізується на виробництві макаронних виробів.

Всю отриману протягом дня інформацію європейські партнери ще вивчатимуть і опрацьовуватимуть, аби підготувати по кожному із окреслених проектів предметні пропозиції.

Підсумовуючи зустріч, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій зауважив: «Дуже багато викликів є перед українським бізнесом, перед органами влади, які забезпечують процес розвитку регіону. І для нас надзвичайно цінно мати досвід, який ви передаєте представникам нашого бізнесу щодо роботи в нових умовах, за нових можливостей, які відкриваються перед Україною в умовах асоціації з ЄС».



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ