Луцьк: депутати міської ради ознайомилися із діяльністю спортивних клубів та спортивних об'єктів міста

Луцьк: депутати міської ради ознайомилися із діяльністю спортивних клубів та спортивних об'єктів міста

04.03.16 12:47 0 722
Відбувся черговий день депутата, під час якого обранці громади ознайомилися із діяльністю спортивних клубів за місцем проживання та спортивних об'єктів міста. Серед них: дитячо-юнацький клуб “Атлет”,”Лучеськ, “Білий м'яч” та СДЮСШОР плавання.

Першим об'єктом, який відвідали депутати, був дитячо-юнацький клуб “Атлет”. Директор клубу Володимир Наумук розповів про перспективи роботи закладу та секцій. Серед запропонованих: атлетика та гімнастика, настільний теніс. З листопада будуть запроваджені аеробіка та джіо-джицо. Секції розраховані на дітей із 10-річного віку та людей до пенсійного віку. Зараз основна робота полягає в залученні тренерів.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець підтримав ініціативу та говорив щодо залучення висококваліфікованих тренерів на основі конкурсного відбору.

Другим об'єктом став дитячо-юнацький клуб “Лучеськ”. Це - колишня шахова школа, яка після ремонтних робіт переформується у клуб оздоровчого напрямку із секціями шахів, шахматів та настільного тенісу.

Третій об'єкт, який відвідали депутати, був дитячо-юнацький клуб “ Білий М'яч”. Директор клубу Юрій Остромецький розповів про основні концепції роботи щодо залучення дітей та перелік секцій. Серед них: дзюдо, самбо, джио-джицо та бойовий гопак. У кожній із секцій по 20- 30 дітей, що займаються на платній та безкоштовній основах. Серед них: діти пільгових категорій та сироти.

Четвертий об'єкт - СДЮСШОР плавання. Про діяльність та ремонті роботи клубу говорив директор Віктор Самчук. “У цьому році нашому закладу 45 років. Не дивлячись на роки існування, стан задовільний та загальна характеристика хороша. Наш басейн працює з 1 вересня по 15 липня, потім регламенті роботи та часткова реконструкція будівлі, зокрема заміна вентиляції, німецька очистка води та капітальна заміна всієї системи. За бюджетні кошти ми втілюємо серйозні проекти. Саме за фінансової підтримки міської ради 7 років тому була замінена вентиляція та обладнання” - наголосив Юрій Юрійович.

Зокрема басейн працює на платній основі, але для дітей учасників АТО та установчо-тренувальних груп - безкоштовно. Це 28 груп дітей, що виконали нормативи та є призерами і переможцями різноманітних конкурсів та змагань.

На закінчення депутати попросили директорів закладів надати положення про заклади, щоб взяти безпосередню участь в їх роботі та подальшій співпраці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Підприємці Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ