Вручення сертифікатів працівникам Луцької міської ради

Вручення сертифікатів працівникам Луцької міської ради

04.03.16 19:01 0 706
1 березня 2016 року у залі засідань Луцької міської ради відбулося вручення сертифікатів співробітникам Луцької міської ради, які взяли участь у соціальному проекті «Мовне волонтерство».

У січні 2016 року проект «Мовне волонтерство» вийшов на новий рівень – безпосереднє співробітництво з організаціями і установами міста. Першими своє бажання вивчати англійську мову виявили працівники Луцької міської ради. За допомогою кваліфікованих викладачів посадові особи місцевого самоврядування мали змогу підвищити свій рівень знань.

Під час заходу координатор проекту Марія Мовшук привітала усіх з завершенням курсів, розповіла про майбутні проекти Фундації та вручила сертифікати. Усього випускників було 20.

Найактивніші отримали символічні призи – окуляри.

Колектив Луцької міської ради дякує ВОГО «Фундації розвитку громад» за надану змогу підвищити свій рівень знань англійської мови. Особливу вдячність висловлюємо викладачам – Мовшук Марії, Черноті Анні та Ковальчук Валентині за професіоналізм і якість наданих знань.

Інформація про мовні курси:

В рамках «Мовного волонтерства», що діє з березня 2015 року лучани мають змогу безкоштовно вивчати іноземні мови (англійська, польська та німецька). Організатор проекту – ВОГО «Фундація розвитку громад», за підтримки «Української софтверної компанії».

Реєстрація на участь у проекті: http://vogofrg.org/movne-volonterstvo/

Телефон: (067) 332-88-02.

Е-mail: frgvogo@gmail.com

Департамент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ