В арт-галереї «Луцьк» відбулася презентація мистецького проекту "Світ Нашими Руками".

В арт-галереї «Луцьк» відбулася презентація мистецького проекту "Світ Нашими Руками".

04.03.16 09:14 0 915
Мета проекту: зображення внутрішньої краси жінки-майстрині, підвищення інтересу до виробів ручної роботи, популярація жіночих ремесел як засобу благодійності.

В межах проекту протягом березня в арт-галереї експонуватиметься фотовиставка, виставка виробів ручної роботи луцьких майстринь, відбуватимуться майстер-класи та тематичні жіночі зустрічі, а також триватиме благодійний продаж виробів майстринь та друкованого видання «Календар 2016/2017 "Світ Нашими Руками". Виручені кошти будуть використані для проведення майстер-класів для дітей з обмеженими можливостями.

Календар 2016/2017 «Світ Нашими Руками» - це альтернативний погляд на мистецький світ жінки. Окрім жіночої вроди, підкреслює внутрішній світ кожної, атмосферу творчого натхнення та душевності її ремесла, відображає трансформацію звичайних жінок в «Богинь Мистецтва».

Автор проекту - Катерина Новак, організатор - творче об'єднання "Світ Нашими Руками".

Над реалізацією проекту працювали: фотограф Євген Боярчук, декоратори Катерина Новак, Руслана Цибуліна, майстерня прикрас "Любімка", Центр краси BOMOND, стилісти-перукарі Олена Ковальська, Інга Шевчук, Сюзанна Юрлова, візажисти Наталія Кононюк, Катерина Леуха, Юлія Рябіїк.

Дизайн та поліграфія- студія реклами "PaRtyzan".

Моделі: Наталя Мартинюк, Ірина Мельниченко, Катерина Новак, Оксана Кучер, Руслана Цибуліна, Інна Ормелі, Олена Ляшук, Вікторія Бродоса, Наталія Трубайло, Олена Голоденко, Олеся Задонцева, Габріелла Євстаф'єва.

Проект реалізовується за сприяння управління культури міської ради.

З початком реалізації проекту присутніх привітав заступник міського голови Андрій Киця, подякував за благодійне спрямування заходу, висловив захоплення творчістю, позитивною енергетикою його учасників, побажав жіноцтву натхнення, активного продукування та реалізації нових ідей.

До вітань долучилася начальник управління культури Тетяна Гнатів, яка також подякувала майстриням-учасникам заходу за активну участь у культурно-мистецькому житті міста та творчі пропозиції, які викристалізовуються у цікаві проекти.

Отож, запрошуємо лучан та гостей нашого міста відвідати арт-галерею «Луцьк», насолодитися красою та долучитися до благодійності – допомогти луцьким майстриням передати навики і вміння особливим дітям».

Управління культури, 720447

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ