У Луцьку продовжуватиметься демонтаж тимчасових споруд та металевих конструкцій

У Луцьку продовжуватиметься демонтаж тимчасових споруд та металевих конструкцій

04.03.16 15:18 0 666
Серед питань порядку денного засідання виконавчого комітету було й щодо демонтажу тимчасових споруд та металевих конструкцій на території міста, які розміщені без правовстановлюючих документів.

Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська зазначила, що вони підготували кілька проектів рішень. Так, члени виконкому розглянули питання щодо демонтажу тимчасової споруди, де розміщене кафе “Старий Баку”, на вулиці Братковського, 13. Юлія Сиротинська зауважила, що цей об'єкт розміщений незаконно без правовстановлюючих документів. За її словами, земельна ділянка є комунальною. Вона наголосила, що неодноразово спілкувалися з власником, виносили попередження, складали адмінпротоколи.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев підтримав Юлію Сиротинську і зауважив, що уже тривалий час триває робота з цим підприємцем. Його неодноразово штрафували, конфісковували продукцію, вживалися інші заходи примусу, але нічого не змінюється.

Зрештою, члени виконкому підтримали відповідний проект рішення. Тепер департамент муніципальної поліції повинен у триденний період повідомити власника тимчасової споруди, де розміщене кафе “Старий Баку”, про відповідне рішення виконкому. Власник приміщення матиме час у десятиденний період самостійно демонтувати споруду, в іншому випадку це буде зроблено примусово відповідно до чинних нормативно-правових актів.

Також члени виконкому під час засідання прийняли рішення про демонтаж ряду металевих конструкцій (гаражів) на прибудинкових територіях на вулицях Воїнів-інтернаціоналістів, 1, Гетьмана Мазепи, 4, 14, 49, Гордіюк, 31, 33, Федорова, 3, Соборності, 30 а, 32 а, 38, 40, 42.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На засіданні ...
Наступна новина: На Вінниччині розпочала ...

КОМЕНТАРІ