Депутати ознайомилися із роботою КП “Луцький зоопарк”

Депутати ознайомилися із роботою КП “Луцький зоопарк”

04.03.16 14:40 0 546
Відбувся виїздний день депутата, під час якого обранці громади ознайомилися із роботою комунального підприємтсва “Луцький зоопарк” та відвідали Парк культури та відпочинку імені Лесі Українки. Участь у заході взяли заступник міського голови Юрій Моклиця та секретар міської ради Юлія Вусенко.

Директор комунального підприємтсва “Луцький зоопарк” Людмила Денисенко провела екскурсію та розповіла про покращення та зміни, що відбулися в зоопарку протягом року, зокрема будіництво нових вольєрів, зведення містечок для ведмедів та левів, встановлення освітлення, паркану тощо.

Людмила Денисенко розповіла, що співпрацюють з торговими мережами, від яких отримують харчі для тварин. За її словами, є питання щодо сплати певних відрахувань до міського бюджету. Вона хотіла б, щоб ці гроші залишались на комунальному підприємстві і їх спрямовували б на харчування тварин чи вирішення побутових питань.

У планах керівника Луцького зоопарку налагодити співпрацю з навчальними закладами, аби вони приводили на екскурсії дітей, влаштовували на території зоопарку для них природничі уроки, семінари, лекції. За її словами, вони хочуть напрацювати певну програму у цьому напрямку.

Після оглядин зоопарку заступник міського голови Юрій Моклиця розповів депутатам про перспективи розвитку парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. За його словами, нині активно ведеться робота над концепцією його розвитку. Є багато планів та задумів.

Юрій Моклиця зазначив, що є плани щодо реконструкції стадіону поблизу зоопарку, де можна буде проводити різноманітні змагання. Планується облаштувати біля парку ряд парковок для транспортних засобів, аби вони не їздили територією парку. Він наголосив, що вивчається питання щодо використання ротонди, заміни атракціонів, створення місць для відпочинку лучан.

Заступник міського голови наголосив, що розглядають пропозиції щодо залучення інвесторів для оренди та закупівлі нових атракціонів.

На закінчення депутати Луцької міської ради вирішили розглянути питання покращення стану цих об'єктів. Зокрема, секретар міської ради Юлія Вусенко попросила надати основні бачення щодо розвитку Луцького зоопарку та парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ