Підприємці Житомирщини дізналися,як захистити свій бізнес.

Підприємці Житомирщини дізналися,як захистити свій бізнес.

04.03.16 12:47 0 597
У Житомирі відбулася робоча зустріч бізнес-омбудсмена України Альгірдаса Шемети із представниками малого і середнього підприємництва Житомирської області та органів державної влади.

Перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко закликав представників влади та бізнесу до конструктивної розмови, до висловлення своїх пропозицій та зауважень.

Альгірдас Шемета інформував владу та бізнес про діяльність Ради бізнес-омбудсмена та можливості вирішення спірних питань між підприємцями та представниками органів державної влади.

«Різним підприємствам ми допомогли досягнути позитивного результату в спорах з державними органами. Тільки фінансовий ефект нашої роботи складає близько 3 млрд грн. Це гроші, які отримані після ануляції результатів фінансових інспекцій, відміни штрафів. Також ми посприяли у виданні ліцензій на бізнес, досягли навіть закриття кримінальних справ. І ті підприємці, яким ми допомогли, вдячні нам», – розповів бізнес-омбудсмен України.

Інша сфера діяльності – це системні рекомендації, які готує Рада бізнес омбудсмена. Вже розроблено 6 інформаційних «пакетів», які включають в себе і аналіз податків, і конкретні юридичні напрацювання щодо змін в законодавстві, і системний звіт по відшкодуванню заробітних плат мобілізованим учасникам АТО.

«Дуже радий відкритості керівників підприємств, які були присутні. кожен з них познайомився з результатами нашої роботи. Після таких зустрічей в регіонах збільшується кількість звернень представників бізнесу до нас. Під час дискусії піднімались важливі питання щодо діяльності контролюючих органів та Антимонопольного комітету, оренди землі. І ми будемо працювати над ними», – зазначив Альгірдас Шемета.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: депутати міської ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ