Чернігів: На варті пенсійних прав страхувальників

Чернігів: На варті пенсійних прав страхувальників

04.03.16 09:36 0 601
Начальник відділу платежів до пенсійної системи управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові Олександр Ткаченко 24 лютого взяв участь у засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке відбулося в Деснянській районній у м. Чернігові раді під головуванням Володимира Грецького.

У числі інших на засіданні комісії розглядалися питання щодо перспектив погашення зарплатних боргів на ряді підприємств Деснянського району м. Чернігова. Йшлося, зокрема, про проблеми підприємств Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих (УТОС), 209 управління начальника робіт, які завинили до пенсійного бюджету відповідно 57,6 тис. грн і 281,7 тис. грн з відшкодування пільгових пенсій.

Обговорювалася і ситуація на підприємствах, які не мають пенсійних боргів. Але працівники Фонду в таких випадках виступають в якості захисників прав страхувальників, яким через несплату єдиного внеску не зараховують страховий стаж, що безпосередньо впливає на розмір майбутньої пенсії.

Керівники-порушники фінансової дисципліни розповіли членам комісії про заходи, що вживаються для виходу підприємств з критичної ситуації, а присутні на засіданні пропонували свої шляхи розв'язання проблем.

За інформацією управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку план ...

КОМЕНТАРІ