Чернігів: Святковий захід «Все прекрасне в світі від жінок й любові»

Чернігів: Святковий захід «Все прекрасне в світі від жінок й любові»

04.03.16 15:39 0 566
В Центральній міській бібліотеці ім. Коцюбинського Чернігівської міської централізованої бібліотечної системи відбувся святковий захід до Міжнародного дня прав жінок та миру «Все прекрасне в світі від жінок й любові». Цей захід організовано Чернігівським міським громадським об'єднанням «Союз інвалідів Чорнобиля», Чернігівським відділенням Українського Фонду правоохоронців «Правозахист» за підтримки Чернігівської міської ради та Центральної міської бібліотеки ім. Коцюбинського.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко завітав на це свято, щоб привітати запрошених багатодітних матерів, вдов загиблих співробітників правоохоронних органів м. Чернігова, вдов померлих ліквідаторів аварії на ЧАЕС, матерів загиблих учасників АТО з наступаючим весняним святом.

Звертаючись до присутніх жінок, міський голова подякував за мужність та силу духу справжніх чоловіків, які, не шкодуючи власного життя, захищали нашу державу та свій народ, з відданістю виконували свій службовий обов'язок. Крім того, побажав міцного здоров'я, добра, всіляких гараздів, а також знаходити сили посміхатися та радіти підростаючим дітям та онукам.

Після привітань перед присутніми з творчими номерами виступили учениця ЗНЗ №3 Марія Буренок, вихованці циркової студії «Тріумф» (керівник Руслан Бурмака) та учениця ЗНЗ № 28 Даша Коваленко.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Від початку року на пожежах ...

КОМЕНТАРІ