рятувальники роз’яснили керівникам агропідприємств вимоги законодавства у сфері цивільного захисту

рятувальники роз’яснили керівникам агропідприємств вимоги законодавства у сфері цивільного захисту

04.03.16 17:48 0 574
01 березня в залі засідань Дубровицької райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств району під головуванням начальника Управління агропромислового розвитку Дубровицької РДА Григорія Томіловича. Мета даної наради полягала у доведені до господарників основних вимог правил пожежної безпеки та охорони праці.

Для доведення вимог законодавчих актів у сфері пожежної безпеки на нараду було запрошено представників Дубровицького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області. Рятувальник розповіли присутнім основні вимоги Кодексу цивільного захисту України та правил пожежної безпеки, особливо в тих питаннях, що стосуються сільськогосподарських підприємств. Також було наголошено про ймовірні загрози виникнення пожеж на торф’яних полях, адже частина господарств має в користуванні землі з покладами торфу. Учасники наради обговорили шляхи попередження та ліквідації таких пожеж і загорань.

Не оминули увагою працівники ДСНС і таке актуальне питання, як порядок дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів, адже наближається пора весняно-польових робіт, під час якої ймовірність виявлення таких небезпечних знахідок є найбільшою. По даному питанню було надано чітку інформацію та алгоритм дій в разі виявлення небезпечних знахідок.

В загальному, нарада пройшла у вигляді дискусії, адже запитань було дуже багато, що свідчить про те, що керівники господарств прагнуть до удосконалення протипожежного захисту своїх об’єктів.

Дубровицький РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині проведено ...
Наступна новина: Степан Барна: «Ми ...

КОМЕНТАРІ