У Рівненській області рятувальники тренувалися гасити пожежу у будинку культури

У Рівненській області рятувальники тренувалися гасити пожежу у будинку культури

04.03.16 09:28 0 594
01 березня рятувальники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожежі та проведення рятувальних робіт у Здолбунівському будинку культури цементників.

За легендою навчань в будинку культури на першому поверсі, на сцені сталася пожежа. Адміністрація об’єкту використовуючи внутрішню радіомережу оголосило сигнал «Тривога» та повідомила Службу порятунку «101» про надзвичайну подію. Одразу було організовано евакуацію людей із небезпечної зони.

За лічені хвилини до місця виклику прибув пожежно-рятувальний підрозділ 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники одягнувши апарати захисту органів дихання та зору провели розвідку пожежі та визначилися із найбільш небезпечними ділянками. На гасіння умовної пожежі було подано водяний ствол.

Тактико-спеціальні навчання мали за мету перевірити боєздатність особового складу рятувальників, їх взаємодію з обслуговуючим персоналом об’єкту. Під час проведення навчання згідно тактичного задуму було проведено розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснено оперативне розгортання із прокладенням магістральної лінії. У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці провели розвідку та евакуацію людей. Особовий склад чергового караулу діяв чітко та злагоджено.

Дані навчання дали можливість вивчити не лише оперативно-тактичну характеристику будівлі будинку культури, а й особливості зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки на об’єкті.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: На варті ...

КОМЕНТАРІ