У Рівненській області рятувальники провели для працівників бібліотек заняття з пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники провели для працівників бібліотек заняття з пожежної безпеки

04.03.16 17:10 0 663
03 березня співробітники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області провели для працівників бібліотек району семінарське заняття з пожежної безпеки.

В ході заняття рятувальники ознайомили присутніх із статистикою пожеж у Володимирецькому районі та в цілому по країні, їх наслідками та причинами виникнення і наголосили, що більшість з них трапляється саме через недотримання правил пожежної безпеки.

Також фахівці Служби порятунку роз’яснили присутнім основні правила пожежної безпеки, розповіли про основні вимоги до адміністративних будівель, правила використання та технічні характеристики первинних засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників, пожежних щитів тощо. Присутнім було роз’яснено правила евакуації під час пожежі та дії в разі їх виникнення.

Рятувальники також роз’яснили, як користування вогнегасниками різних типів та коли їх застосовувати. Адже, як показує практика, ліквідація пожеж на ранніх стадіях часто відіграє вирішальну роль. В цьому випадку всі повинні вміти застосовувати та користуватися первинними засобами пожежогасіння, а також знати порядок дій в разі виникнення пожежі.

Наприкінці заходу працівники ДСНС надали відповіді на питання в сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, які цікавили працівників культури.

Володимирецький РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині результати ...
Наступна новина: Луцьк: у рамках проекту ...

КОМЕНТАРІ