Рівненська область: мобільно-консультаційний пункт завітав до школярів та мешканців житлового сектору

Рівненська область: мобільно-консультаційний пункт завітав до школярів та мешканців житлового сектору

04.03.16 14:23 0 684
02 березня рятувальники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій області спільно з працівниками Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і волонтерами провели профілактично-роз’яснювальну роботу з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності з учнями навчальних закладів та відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах на території сіл Острожець та Малі Дорогостаї Млинівського району.

Рятувальники, соцпрацівники та волонтери у форматі уроків з дисциплін «Основи здоров’я» та «Безпека життєдіяльності» роз’яснили дітям вимоги правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, а також порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та у разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події. У ході спілкування з школярами особлива увага зверталася на формування у дітей навичок правильного та безпечного поводження під час опалювального періоду. Також школярам роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

Відвідавши навчальні заклади, «рейдівці» відправилися проводити профілактичні масово-роз’яснювальні заходи у житловому секторі. У першу чергу відвідували домоволодіння тих мешканців, що відносяться до так званої «категорії ризику»: одиноких, престарілих громадян, багатодітних родин.

Рятувальники наголошували людям на необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті, а також селянам роз’яснили як необхідно діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події. Аби громадяни завжди могли пригадати важливі правила безпеки, рятувальники надали їм застережливі листівки та пам’ятки із порадами як уникнути лиха.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники асоціації ...
Наступна новина: Депутати ознайомилися із ...

КОМЕНТАРІ