У Рівненській області рятувальники навчали працівників закладів культури основам цивільного захисту та пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники навчали працівників закладів культури основам цивільного захисту та пожежної безпеки

04.03.16 08:44 0 692
З метою недопущення випадків пожеж в закладах культури, співробітники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області 2 березня провели навчальну лекцію з основ цивільного захисту та пожежної безпеки для директорів будинків культури та завідувачів клубів району.

Рятувальники ознайомили присутніх із статистикою пожеж в районі та в цілому по країні, їх наслідками та причинами виникнення і наголосили, що більшість з них трапляється саме через недотримання правил пожежної безпеки.

Для недопущення пожеж в закладах з масовим перебуванням людей, збереження матеріальних цінностей, посадовим особам закладів культури роз’яснено вимоги пожежної безпеки для громадських закладів і наголошено на їх суворому дотриманні, а також виконанні вимог пунктів приписів органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки та цивільного захисту. І це не лише забезпечення приміщень вогнегасниками, чи інструкціями, а і систематична перевірка та ремонт приладів опалення, електрогосподарства, блискавкозахисту, утримання вільними шляхів евакуації та ін.

Окремою темою рятувальники висвітлили алгоритм дій персоналу на випадок пожежі, продемонстрували порядок використання первинних засобів пожежогасіння та надали відповіді на питання в сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, які цікавили працівників культури.

Володимирецький РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Вінничині легалізація ...

КОМЕНТАРІ