На Тернопіллі школа у Теребовлі відзначила 70-річчя

На Тернопіллі школа у Теребовлі відзначила 70-річчя

04.03.16 13:43 0 624
27 лютого Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 відзначала 70-річний ювілей. З нагоди свята педагогічний та учнівський колективи навчального закладу привітав голова райдержадміністрації Юрій Ништа.

«Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам'ять, традиції. Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які стали добрими, духовно багатими людьми, понесли у світ посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного», - підкреслив Юрій Михайлович.

У вітальному слові очільник району побажав усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, щоб підґрунттям щасливого життя та плідної професійної діяльності було міцне здоров'я, мирне небо, серце сповнене любові та добра, щирі почуття, а людська шана стала подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

За високий професіоналізм, творче ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, забезпечення високої результативності роботи, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері освіти голова райдержадміністрації Юрій Ништа нагородив кращих педагогів школи грамотами.

Також Юрій Ништа спільно із головою районної ради Ігорем Смільським та міським головою Сергієм Поперечним вручили загальноосвітній школі №2 подарунковий сертифікат на суму 20 тисяч гривень для придбання LCD-телевізора.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернігів: Конференція ...

КОМЕНТАРІ