КМДА: перейменування проспекту Московського на Бандери обговорить громадськість

КМДА: перейменування проспекту Московського на Бандери обговорить громадськість

04.03.16 08:08 0 742
Комісія з питань найменувань при київському міському голові підтримала пропозицію щодо перейменування проспекту Московського на проспект Степана Бандери, цю пропозицію обговорить громадськість. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляє прес-служба КМДА, на засіданні комісія розглянула пропозицію Українського інституту національної пам’яті щодо перейменування Московського проспекту та проспекту Генерала Ватутіна на честь Степана Бандери та Романа Шухевича відповідно.

Комісія вирішила запропонувати міському голові Києва винести ці пропозиції на громадське обговорення, яке триватиме протягом двох місяців, додають у КМДА.

В адміністрації наголошують, що лише після того, як буде завершене обговорення, і з урахуванням отриманих пропозицій та зауважень буде розглянуто питання про те, чи направляти подання про це до Київської міської ради.

Степан Бандера – український політичний діяч, ідеолог і теоретик українського націоналістичного руху, провідник Організації українських націоналістів. Народився 1 січня 1909 року в селі Старий Угринів Калуського району на Івано-Франківщині. Загинув 15 жовтня 1959 року в Мюнхені від рук агента КДБ Богдана Сташинського.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій області 785 ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ