Представники асоціації Ванде-Україна (Франція) відвідали Тернопільську обласну психоневрологічну лікарню

Представники асоціації Ванде-Україна (Франція) відвідали Тернопільську обласну психоневрологічну лікарню

04.03.16 14:22 0 574
В Тернопільській обласній психоневрологічній лікарні відбулася зустріч представників асоціації Ванде-Україна (Франція) Ежена Руйє та Марсіаля Елі з адміністрацією медичного закладу та представниками облдержадміністрації - заступником голови Тернопільської ОДА Юрієм Юриком, директором департаменту охорони здоров'я Володимиром Богайчуком та ін.

Після огляду кількох відділень та приміщень психоневрологічної лікарні Ежен Руйє та Марсіаль Елі мали змогу ознайомитися з результатами своєї співпраці з Тернопільським Відділенням Міжнародного Центру впровадження Програм ЮНЕСКО і Тернопільською обласною психоневрологічною лікарнею, а саме – новою плитою та відремонтованою стелею для кухні закладу. Кухня, звичайно, ще потребує значного оновлення, про що французьким гостям розповів головний лікар закладу Володимир Шкробот, потребує деякого доукомплектування і плита. Але вона уже працює і на ній поварі уже готують страви для пацієнтів.

Як розповів директор Тернопільського Відділення Міжнародного Центру впровадження Програм ЮНЕСКО Віталій Семенюк, з асоціацією Ванде-Україна співпраця триває уже п'ять років, асоціація уже неодноразово допомагала тернопільським медикам у придбанні обладнання. Як стало відомо, сторони планують визначитися щодо обсягів і напрямків подальшої співпраці.

Ежен Руйє та Марсіаль Елі були приємно здивовані рівнем комфорту і відповідності європейським стандартам Тернопільської обласної психоневрологічної лікарні, ефективністю використання наданих благодійниками коштів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За два місяці 2016 року ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ